Sport

Teltházzal üzennének az Audi ETO szurkolói

Győr | A szurkolói közösség nevében felhívás jelent meg a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapat nevű Facebook-csoport oldalán. A következő hazai meccsre hívják a szurkolókat, hogy kiálljanak az elnök és a klub mellett.
Somodi Géza

2022. március 17. 10:47

Audi ETO KC
Kérünk minden sportszerető barátot, szurkolót, hogy gyertek ki az Arénába – szól a felhívás. Fotó: Audi ETO KC 

„Az elmúlt napok történései/hallomásai olyat sebet ejtettek, amit nem hogy kiheverni nem lehet, de az ember gondolatát uralják minduntalan, és szerintem ezzel senki sincs egyedül. Vérzik a szívünk, a zöld-fehér szívünk, mert egy olyan dolgot akarnak tőlünk elvenni, ami sokunk számára felbecsülhetetlen” – ezzel kezdődik a poszt.  

Végül felhívást intéz a szerző a szurkolókhoz: 

„Használjuk ki a közösség erejét, és március 23-án az Érd elleni hazai meccsen töltsük meg újra az arénát!”  

A felvetésre többen is reagáltak, ezek közül idézünk: 

  • Az a baj, hogy akihez ennek kéne, hogy szóljon, annak fogalma sincs arról, hogy miről is van szó. Amennyiben ezt szóvá teszed neki, rögtön jön a lekezelő, viccesnek szánt duma. Ez már el van döntve, mert valaki a fejébe vette. 
  • Nem gondolom, hogy vége lenne a történetnek. Nem akarok álnaív lenni, de ha így állunk hozzá, régen rossz. Nekem igen is meggyőződésem, ha összezárnak a szurkolók az ügy kapcsán annak lennie kell pozitív hozadékának. Én mindenképp ott leszek. Iszonyat nagy öngól lenne, ha hagynánk elnök urat veszni. Sportszakmailag és emberileg is példásan igazgatja szeretett klubunkat. 
  • Én értem és mellette is állok ennek a kezdeményezésnek, de ezzel mi fog változni? Meg kéne mozdulni rendesen és az utcán megmutatni, mit jelent az ETO és a vezetés Győrnek! 
  • Egyetértek! Ezt a következő meccsünkön telt házzal demonstrálni tudjuk az arénában! 
  • A következő hazai meccsen TELT HÁZZAL tudunk (kell) demonstrálni szeretett klubunkért, Bartha Csaba elnökünkért, CSAPATUNKÉRT! Kérünk minden sportszerető barátot, szurkolót, hogy gyertek ki az Arénába! HAJRÁ ETO! 
  • Borzasztó, hogy hatalmi érdekel miatt szétakarják szedni a csapatot. Csak úgy ne járjunk, mint Siófok. 
Támogassa az ujszonalunk.com -ot

Az ujszonalunk.com nem valamivel, valakikkel szemben, hanem egyetlen eszmével azonosulva határozza meg önmagát, ez a tisztességes újságírás, amit olvasói naponta számon is kérhetnek tőle. A hátteret, a függetlenséget garantáló támaszt a Felvidék egyetlen magyar nyelvű napilapjának kiadója adja. A portált helyiek írják, helyieknek. Annak a jól összeszokott csapatnak a tagjai, akiket korábbról ismerhetnek és el is érhetnek. Tiszta hangon, a régi tisztességgel szólalunk meg, nyilvánosságot adva mindenkinek, hogy valós problémákat tárjunk fel, és közösen keressük a megoldást, ütköztetve a különböző nézőpontokat. Így akik fontosnak tartják független helyi sajtó létét, a magukénak érezhetik az ujszonalunk.com -ot, és teret is kapnak benne. Reméljük, hogy sokan gondolják most így: „Erre vártunk!” Fennmaradásunkat, a regionális, független újságírást minden egyes olvasói forint segíti, amit köszönettel fogadunk.

Ha Ön is támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kosár

Jól helytálltak a győri kosarasok a bajnoki döntő első meccsén

gulyás

Mit főzzek? Gulyást!

KVÍZ

KVÍZ: Felkiáltójel vagy felkiáltó jel?

EU

Húsz éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz

MOL

Nem változik a nagyker ár, mégis sok kúton olcsóbb az üzemanyag

ETO

Szombaton mindenki zöldbe!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.